White Crystal
White Crystal
A vízpart kényelme
Black Diamond
Black Diamond
Családi kikapcsolódás
Green Giant
Green Giant
Terepre tervezve
Pályázat

Kedvezményezett neve: Dorlin-System Kft.

Megvalósulás helyszíne: 6000 Kecskemét, Hattyú u. 7.

Projekt azonosító: DAOP-2.1.1/K-11-2011-0048

Nyert összeg: 30.830.940,- Ft

Kivitelezés ideje: 2012.02.08. - 2013.02.07.

Projekt szakmai tartalma:

Az Új Széchenyi Terv ezen pályázatának célja a dél-alföldi idegenforgalom fellendítése, ezáltal a munkahelyteremtés, és az, hogy a térség vonzó célállomása legyen a hazai és külföldi turistáknak.
Alapvető fejlesztési célunk jelen projekt keretében, hogy eszközbeszerzés keretében 3 db ISUZU D-MAX 3.0D Tour Edition terepjáró autó kerüljön beszerzésre, egy speciális felépítménnyel ellátva, amely szinte lakóautókén képes lesz funkcionalitást biztosítani az ideérkező turisták részére.
Cégünk projektjének célja, hogy ezekkel a járművekkel a főként külföldi turisták részére megismertesse Magyarország azon látványosságait, területeit, melyek a Dél-Alföldi régióban találhatóak. Cél, hogy a régióban előre leszervezett útvonalak és megállók segítségével a turisták mobil kirándulásokat tehessenek. Ennek elérése érdekében kerülne megvásárlásra a 3 haszongépjármű a speciális felépítménnyel együtt. Így a mobilitás mellett, a felépítmény olyan plusz komfortot biztosít évszaktól függetlenül, mely unikális jellegűvé teszi a projektet. A felépítmények alkalmasak arra, hogy megoldható legyen az étkezés, tisztálkodás, biciklik, rollerek és a csomagok tárolása. A szolgáltatáshoz többek között egy magyar-német-angol nyelvű honlap készül, ahol az útiterv kiválasztásánál automatikusan ajánlja fel az együttműködő hotelek, szállodák, panziók listáját, illetve automatikusan küldi ki a foglalási kérelmeket az adott szállásadó felé. De emellett kapcsolatban lesz egy olyan web alapú szoftverrel, amely a tevékenység egyéb funkcióit is képes lesz a cég részére üzletági szinten lekezelni. A szoftver oldal megvalósítása belső önerőből történik, előtérbe helyezve az innovatív, mobilitást is szolgáló megoldásokat. A létrejövő szolgáltatással minden évszakra, időjárástól és szezontól függetlenül megvalósítható kikapcsolódási lehetőséget kívánunk nyújtani az ideérkező látogatók részére.

Kedvezményezett elérhetősége:

6000 Kecskemét, Hattyú u. 7.
Telefon: +36-30-488-9224

Új Széchenyi Terv

Közreműködő szervezet neve és elérhetősége:

DARFÜ Dél-Alföldi Regionális Fejlesztési Ügynökség Nonprofit Kft.
Cím: 6726 Szeged, Közép fasor 1-3.
Tel.: +36 62/561-920
E-mail: ugyfelszolgalat@darfu.hu
www.darfu.hu

Nemzeti Fejlesztési Ügynökség