White Crystal
White Crystal
A vízpart kényelme
Időpontfoglalás

Szépen felkavarta az állóvizet ez a nem csupán elnevezésében, de megjelenésében is páratlan „Fehér Kristály”. Az Utazás kiállításon először feltűnt elegáns és sportos küllemű túraautót lelkesen fogadta a látogató közönség. A könnyed eleganciájú, kifejező stílusú és fantasztikus élményt adó White Crystal új mércét szab a túraautók világában.
Kialakításának köszönhetően alkalmas vontatmány szállítására is, ezáltal teret enged a szárazföldi - és vízi sportok szerelmeseinek.

Bővebben
sepa_img
Black Diamond
Black Diamond
Családi kikapcsolódás
Időpontfoglalás

A Black Diamond kombinálja a tágas tér érzetét a kényelem legmagasabb fokával.
A fényűző bőr kárpit és a többféle pozícióba állítható ülések gondoskodnak arról, hogy mindig kényelmesen utazzon, bármilyen hosszú útra is indul.
A felépítmény belső kialakítását a család ihlette. A családi utazások során fontos szerepet játszik a kényelem és a praktikum. A „Fekete Gyémánt” egyedülálló utazási élményt biztosít a család minden tagjának.

Bővebben
sepa_img
Green Giant
Green Giant
Terepre tervezve
Időpontfoglalás

Tervezésünk eredménye egy lendületes, merész és terepre tervezett túraautó. A formabontó, felemelhető tetejű felépítmény egyéni stílust kölcsönöz a gépjárműnek. Lecsukott helyzetben akadálytalanul közlekedik a terepen. A gallytörő rács, a csörlő, a terepgumi és a modern vonalvezetés az erőteljes és magabiztos megjelenésről gondoskodik.
Ez a „Zöld Óriás” egyéniség kívül és belül!

Bővebben
Aktuális